spiralni dvijenia 

Спиралните движения под формата на Спирална гимнастика, Йога Усмивка, Сам Ван Гонг, Тай чи медитация в движение са най-новата система за профилактика и възстановяване на здравето, оформяне на красива фигура и енергийно равновесие.

 

Всички движения и позиции са естествени и комфортни. Траекторията на спиралата е най-меката и най-съвършената – с минимални усилия в „началото” се постигат максимални резултати „накрая” - такъв е „законът на спиралата". Щадящите усукващи движения в ставите и гръбначния стълб внимателно възстановяват тяхното хранене и подвижност, наред с това изправят стойката, стягат мускулатурата, прибират корема, огъвкавяват тялото.

spiralni dvijenia 1

Спиралната гимнастика представлява красив, плавен танц - танц за гръбначния стълб, ставите и частите на тялото. Усикващата траектория, осигурява ефективна работа на мускулите без интензивно натоварване, като амплитудата на всяко едно движение може да се увеличава постепенно. Затова за практикуването и няма противопоказания и възрастови ограничения.

Релаксиращите Спирални движения са комплекс от ефективни разтягащи и свиващи чрез усукване позиции, които позволяват изпълнение в различна трудност в зависимост от физическото състояние на изпълняващия. Ефектът е бърз и осезателен независимо от нивото на трудност, затова тези позиции са подходящи за всички.

Заниманията са изключително приятни, упражненията и комплексите се изпълняват под звуците на хармонизираща музика. Практиката включва: спирална гимнастика за енергия и гъвкавост, Туист терапия със специално изготвени комплекси за раздвижване на ставите и стягане на мускулатурата и релаксираща част, включваща енергийно балансирани позиции за премахване на спазми и блокажи.

Състоянието на усмивка, хармония и комфорт е основен компонент на Спиралните движения. Това е един от най-добрите начини за преодоляване на стреса и повдигане на жизнения тонус.

Практиките се провежат понеделник и четвъртък от 18:30 часа

 

За информация и записване:

тел: 0886 108949,

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." style="color: #000000;">spiral.movements@gmail.com

www.spiralmovements.com

Посетете ни във facebook button

JSN Nuru template designed by JoomlaShine.com